Lees je dit? Gek in een koelcontainer

Vandaag is weer zo’n dag. Iedereen bedankt mij, groet mij, zwaait naar mij.
Hoe zit het met mijn uitvreterij? Moet daar geen aandacht voor zijn? Kunnen de mensen geen nuttiger lid van de samenleving vinden om vriendelijk tegen te zijn? Gisteren bedankten twee mensen mij omdat ik hen had verslagen met Scrabble, hoe gek kan het worden.

Ja, ik weet het, ik pas in de voorspoed van Homo sapiens, tante Evolu gaat creatief experimenteren als het goed gaat en daar kom ik uit voort. Maar laten we nou niet doen of alles een succes is wat moeders zus gefröbeld heeft. Kan iemand me uitleggen wat ik de laatste vijf jaar heb bijgedragen aan de samenleving?

cc-by-sa Wikimedia Commons

Nu we het klimaat om zeep hebben geholpen, wordt het tijd om scherp te saneren. Als je geen 3600 broden per uur van de lopende band in kratten kan gooien, blijft er ruimte over in de koelcontainer naar de VS, daar kunnen overtollige Europeanen in, met nog ruimte voor een mobieltje dat alleen werkt als de batterij warm is.

Waarom?